EL PODER TERRITORIAL EN JOC
Política 14/05/2011

El PSC frega la majoria absoluta a Tarragona

Una enquesta d''El Periódico' pronostica que el descens d'ERC pot dificultar la reedició del bipartit si els socialistes no treuen un regidor més dels 13 actuals. CiU repetiria resultats i quedaria en mans de l'ascens dels l'antics socis del PP

Redacció
1 min

TarragonaUna enquesta d'El Periódico indica que els socialistes de Tarragona poden perdre el govern municipal, malgrat que mantindrien la represemtació. Així, si actualment té 13 regidors, l'enquesta els dóna una forquilla d'entre 12 i 14 (majoria absoluta). Però l'incògnita serà, si no treu majoria absoluta, la magnitud de la caiguda dels actuals socis d'ERC, que segons l'enquesta passarien de dos regidora a treure'n entre cap i un.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'enquesta dóna a CiU els seus actuals 8 regidors i pronostica un ascens del PP, que passaria dels actuals 4 a 5 o 6. En funció de l'ascens del PP i de si el PSC treu o no majoria absoluta i si suma amb ERC, CiU i populars podrien arribar a sumar i reeditar el pacte que ja havien mantingut a la ciutat. ICV també està al límit de treure representació. El sondeig situa els candidats del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, CiU, Victòria Forns, i ERC, Sergi de los Ríos, com els candidats més coneguts, mentre que els del PP, ICV-EUiA i C's són els que menys coneixen els tarragonins.

stats