Política 16/03/2018

Iceta assistirà aquest diumenge a la manifestació de Societat Civil Catalana

El líder del PSC encapçalarà la delegació socialista a la marxa al costat de Salvador Illa. PP i Ciutadans també han anunciat que hi assistiran

Marc Toro / Anna Mascaró
2 min
El líder del PSC, Miquel Iceta, va coincidir l'octubre passat amb Enric Millo, Dolors Montserrat i altres dirigents del PP a la capçalera d'una manifestació de SCC

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Miquel Iceta, tornarà a assistir aquest diumenge a una manifestació de Societat Civil Catalana (SCC). La plataforma espanyolista ha convocat una marxa a Barcelona sota el lema 'Ara més que mai, seny' i el líder socialista ha confirmat aquest divendres que hi anirà perquè coincideix plenament amb la crida al "seny" i a la formació d'un "govern estable" que fa l'entitat unionista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iceta, que encapçalarà la delegació socialista a l'acte, va estar al centre de la polèmica en l'última manifestació de SCC (29 d'octubre), en la qual es va fer una selfie a la capçalera amb Enric Millo, Xavier García Albiol, Dolors Montserrat i altres dirigents del PP. Fonts socialistes confirmen que, en representació del PSC, també hi assistirà el secretari d'organització, Salvador Illa.

El Partit Popular i Ciutadans també han anunciat que assistiran a la manifestació, on els tres partits constitucionalistes faran pinya malgrat les seves disputes al Parlament. De fet, aquest matí el líder del PPC, Xavier García Albiol, ha tornat a carregar contra els d'Inés Arrimadas en la roda de premsa en què anunciava la seva assistència a la concentració després d'una reunió amb el president de SCC, José Rosiñol. "El que hauria de fer és presentar-se a la investidura", ha reiterat Albiol. Per la seva banda, Ciutadans ha confirmat l'assistència del número dos del partit, Carlos Carrizosa, a la manifestació.

Mentre que la presentació de la plataforma a Madrid dissabte en paraules de Rosiñol tindrà un caràcter més aviat "festiu i lúdic", amb escassa representació institucional, a Barcelona la manifestació adquirirà un caire més polític, amb la presència de representants de tots els partits constitucionalistes i una crida a la formació d'"un Govern que governi per a tots els catalans".

stats