Publicitat
Publicitat

PRESSUPOSTOS 2011

El PSC manté el 'no' als pressupostos i veu un "mal senyal" l'incompliment del dèficit

Martínez-Sampere reitera la condició de mantenir l'impost de successions per obrir la porta a posar-se al costat del Govern amb els pressupostos

El PSC manté que votarà 'no' als pressupostos del 2010 després d'una reunió de 20 minuts amb el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell. La diputada socialista Rocío Martínez-Sampere ha lamentat que Mas-Colell no hagi presentat els comptes, sinó només unes "orientacions molt genèriques", i ha dit que manté la seva condició de no votar els pressupostos si es manté l'eliminació de l'impost de successions, ja que creu que això és "una senyal molt clara de com es volen fer les coses". Martínez-Sampere també creu que és un "mal senyal" que el Govern enviï el missatge que no es podrà complir l'objectiu del dèficit de l'1,3% i que se situarà per sobre del 2%.

Una delegació del PSC formada per Miquel Iceta i Rocío Martínez-Sampere s'han reunit aquest divendres durant vint minuts amb el conseller d'Economia i Finances, Andreu Mas-Colell, per parlar sobre les línies generals dels pressupostos de l'Estat. Martínez-Sampere ha lamentat que el Govern no li hagi lliurat el projecte de llei i creu que l'executiu ha "incomplert" la moció parlamentària del PP perquè el Govern presentés els pressupostos abans d'acabar el mes. Martínez-Sampere ha dit que en aquests moments només han presentat "unes orientacions molt genèriques, amb moltes inconcrecions i moltes incerteses".

Sobre l'anunci fet pel conseller que el 70% dels pressupostos seran per a despesa social, Martínez-Sampere ha dit que només pot parlar "del que sabem" i que això passa per "un Govern que amb la mà esquerra retalla serveis públics i amb la mà dreta retalla impostos que només afecten als més privilegiats". "Això són certeses, la resta incerteses", ha afegit, "un pressupost és un exercici complex, són molts números i s'han de veure, fins que no els veiem no podrem valorar amb cert rigor quines polítiques ens està proposant el Govern".

RE

Etiquetes

Més continguts de