Publicitat
Publicitat

ELS PRESSUPOSTOS DE L'ESTAT

Martínez-Sampere: “Demà veurem que els pressupostos incompliran amb Catalunya”

El PSC demana a CiU que sigui "coherent" i no limiti el seu suport als comptes a la inclusió dels 219 milions de la disposició addicional tercera

La responsable d'assumptes econòmics i diputada del PSC, Rocío Martínez-Sampere, ha assegurat que demà es veurà que els "pressupostos de l'estat incompliran amb Catalunya" i ha demanat a CiU que sigui "coherent". Segons la diputada, els convergents no poden "limitar" l'aprovació dels pressupostos a la inclusió dels 219 milions de la disposició addicional tercera perquè això voldria dir que "comparteix totes les retallades" que també afecten els catalans.

Sampere ha lamentat que els comptes siguin "forts amb els dèbils i tous amb els poderosos" i ha assegurat que els cent primers dies de govern de Mariano Rajoy han generat més desconfiança a Europa. "Rajoy està dilapidant molt ràpidament el seu termini de credibilitat", ha afirmat.

La diputada del PSC ha criticat que la retallada de despesa en 15.000 milions que impulsarà el PP és "linial" i que, per tant, no hi ha cap tipus de priorització que faci pensar que hi ha una "aposta de futur pel país". "Governar és posar prioritats. Cal ser austers, però hi ha una tria de com apliques i sobre qui fas recaure aquesta austeritat", ha etzibat la dirigent socialista.

Més continguts de

PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT