Política 14/01/2012

El PSC presentarà aquest dilluns una esmena a la totalitat dels pressupostos de la Generalitat

La formació socialista considera que "no són útils per a la reactivació econòmica"

Acn
1 min
El duel del debat Joaquim Nadal va voler deixar clar ahir qui és el cap de l'oposició. Mas li va reclamar que actuï amb responsabilitat de partit de govern.

BarcelonaEl grup parlamentari socialista entrarà aquest proper dilluns al registre del Parlament de Catalunya una esmena a la totalitat dels Pressupostos de la Generalitat per al 2012. La formació socialista considera que, "tal com els va presentar el Govern", no poden comptar amb el suport del PSC "perquè no són útils per a la reactivació econòmica, la creació d'ocupació ni per al manteniment dels serveis públics bàsics".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel PSC, tampoc no contenen un "repartiment equitatiu dels sacrificis que s'han de fer en aquesta greu situació de crisi", segons ha explicat en un comunicat aquest dissabte. El primer secretari del PSC, Pere Navarro, explicarà aquest dilluns els motius d'aquesta decisió. Per la seva banda, aquest dissabte, la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que no presentaran esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat per responsabilitat, però ha deixat clar que negociaran "aferrissadament per corregir-los i rectificar-los". Aquesta decisió, ha precisat, no implica el suport als comptes.

"La nostra posició no estaria en donar suport a uns pressupostos que no són els nostres, perquè són d'ajustos i no de reactivació econòmica", ha subratllat acte seguit, assegurant que els comptes de CiU són "clara i necessàriament millorables".

stats