Publicitat
Publicitat

TROBADA ANTICRISI

El PSC reivindica la solidesa dels programes anticrisi que va endegar el tripartit

Joaquim Nadal alerta que no hi ha un acord únic, sinó “un conjunt d'acords singulars i variables”. Critica que sigui la cimera qui mani al Parlament la data límit per enllestir els estudis previs a la reclamació del concert

El portaveu del PSC al Parlament, Joaquim Nadal, ha considerat que la cimera ha estat una “oportunitat mal aprofitada” perquè no hi ha hagut un “gran acord de país”, sinó un “conjunt d'acords singulars i variables segons el posicionament de cadascuna de les persones que han intervingut”.

Ha deixat ben clar, això sí, que el document del Consell Assessor -pel PSC excessivament liberal- ni tan sols ha estat objecte de consideració. Això sí, ha aprofitat per reivindicar que l'Acord Estratègic que va impulsar el tripartit l'anterior legislatura, és “el més sòlid” dels acords assolits, perquè dóna continuïtat institucional a la fórmula anticrisi endegada l'anterior legislatura. Nadal també s'ha desmarcat del mandat per enllestir els treballs d'estudi del concert econòmic el 31 d'octubre. “Ja hi ha un mandat parlamentari, i no és la cimera qui pot dir al Parlament que té una data límit per enllestir treballs”, ha asseverat.

RE

Més continguts de