Política 13/06/2013

El PSE aconsella a Navarro que miri més a Mas i menys a Euskadi

El portaveu parlamentari del PSE, José Antonio Pastor, assegura que ja li han fet arribar al primer secretari el seu "disgust"

Oskar Bañuelos
1 min

Vitòria P { margin-bottom: 0.21cm; } El portaveu parlamentari del PSE, José Antonio Pastor, ha recomanat al primer secretari del PSC, Pere Navarro, que es dediqui més a "mirar a Mas i menys a Euskadi". Pastor ha respost així a la petició del líder dels socialistes catalanes de que s'elimini el concert basc i el conveni navarrès.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pastor ha explicat que Catalunya té "greus problemes" com el finançament, la convivència democràtica i les retallades i ha atribuït les declaracions de Navarro a "les angoixes" que viu el PSC. Al seu parer, els socialistes catalans "tires pilotes fora i busquen enemics a altres llocs".

El dirigent basc també ha subratllat que ni el PSE ni el PSOE pensen com el PSC i ha explicat que ja han traslladat a Navarro el seu "disgust". El PSE reivindica que el concert no és un "privilegi" i que en cap moment dins del PSOE s'ha posat en "entredit" el concert.

stats