ELECCIONS 22-M
Política 21/02/2011

El PSM i Entesa per Mallorca signen un acord per a les properes eleccions

Ambdós partits pretenen ser l'única força capaç de “fer front al bipartidisme empobridor dels partits espanyols”

Núria Martínez
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El Partit Socialista de Mallorca (PSM) i Entesa per Mallorca han signat un acord de cara a les eleccions del maig “per un projecte nacionalista i progressista”. El secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, i el president d'Entesa, Biel Huguet, han afirmat que aquest pacte passa per defensar un projecte polític que dóna resposta “a la greu crisi econòmica i social”, i que retornarà, diuen, “la credibilitat de les institucions i la participació política”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, el president d'Entesa per Mallorca, Biel Huguet, ha incidit en que el document signat té “vocació de servei al país, lliure de quotes i interessos partidistes”, perquè s'ha fet fruit de “la convicció, de la generositat i la confiança mútua”.

A més, cal recordar que el PSM es presentarà també a les eleccions amb Iniciativa-Verds, i per tant, Barceló ha dit que la coalició dels tres és la garantia per conformar un “govern plural, progressista i ecosocialista”, perquè seran “l'única força capaç de fer front al bipartidisme empobridor dels partits espanyols.”

stats