Publicitat
Publicitat

ELECCIONS 22-M

Els candidats i càrrecs de la coalició del PSM i Iniciativa Verds fan públic el patrimoni

Els nacionalistes balears s'han compromès a actualitzar les dades al final de la propera legislatura com a exemple de "transparència en la gestió pública"

Els candidats, portaveus i principals càrrecs públics de la coalició nacionalista i ecosocialista que conformen el PSM, Iniciativa Verds i Entesa per Mallorca han fet pública aquesta setmana la seva declaració de béns patrimonials com un exemple de "transparència en la gestió pública". Aquesta informació es pot consultar lliurement en un apartat del seu web.

El 2008, els càrrecs públics de l'anterior coalició –llavors el Bloc per Mallorca, al Govern– ja van fer el mateix exercici i el seu presidenciable, Biel Barceló, ha anunciat el compromís que, si tornen a governar, ho publicaran al web de l'executiu i que actualitzaran les dades al final de la propera legislatura. "Aquesta informació ha d'estar a l'abast de la ciutadania, no només a través de les pàgines web dels partits, sinó també a la web oficial del Govern, com a compromís públic de la institució amb la transparència en la gestió pública", ha defensat.

RE

Més continguts de

RE
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT