Política 27/01/2011

El PSOE s'oblida de Barcelona, Lleida i Tarragona en el catàleg de bones pràctiques municipals

Els socialistes obvien tres de les capitals catalanes en el llibret que han editat, en què recullen exemples de pràctiques positives als ajuntaments i a les autonomies

Joan Rusiñol
1 min

MADRIDEl PSOE comença demà la seva convenció autonòmica a Saragossa i, per presentar-la, ha editat un catàleg que recull les bones pràctiques dels municipis i autonomies on governen o han governat fa poc. Hi inclouen Catalunya i Girona, però s'han oblidat de Barcelona, Lleida i Tarragona, tres capitals catalanes i tres de les ciutats més importants en què governen. De fet, la Ciutat Comtal és la ciutat de l'Estat amb més ciutadans governada pels socialistes. En canvi, sí que inclouen Sabadell, l'Hospitalet i Girona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No hi vegin gat amagat, deu ser que no han arribat les fotos", ha assegurat el responsable de política autonòmica del partit, Gaspar Zarrías, que ha presentat la convenció de la formació, curiosament al Senat. "És complicat posar-hi tots els pobles i ciutats en què governem", ha dit. La portaveu socialista a la cambra alta, Carmela Silva, ha assegurat que "li sap molt de greu", però ha explicat que ha estat un problema d'endarreriment dels que havien d'enviar la documentació.

L'apartat de Catalunya s'acompanya amb una fotografia on es pot veure l'exconsellera Mar Serna amb l'actual conseller convergent Lluís Recoder quan era alcalde de Sant Cugat.

Zarrías ha recordat que el PSC participarà en la convenció i ha confirmat que José Montilla hi anirà.

stats