Política 11/08/2015

El PSOE, sobre la proposta de C's: "La solució a Catalunya no pot passar per crear cap tipus de front"

El portaveu socialista al Congrés critica la campanya "bruta" del PP però no es mulla sobre si detallaran l'aposta federal abans del 27-S

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
El portaveu del grup socialista al Congrés, Antonio Hernando / EFE

MadridLa consigna oficial de Ferraz, en les batalles internes sobre quin ha de ser el seu discurs de cara el 27-S, és aferrar-se a la Declaració de Granada del 2013. "Alfredo Pérez Rubalcaba va fer molt bona feina", assenyalen. Però les declaracions contradictòries els últims dies entre diferents veus socialistes posen de manifest el malestar intern sobre el tema. Federalisme asimètric i pacte fiscal? El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, intenta fer equilibris entre el malestar del PSC i les pressions dels barons territorials que li reclamen sumar-se a l'eix unionista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Preguntat aquest dimarts sobre l'ofert de Ciutadans per sumar amb PP i PSC després de les eleccions autonòmiques, el portaveu socialista al Congrés, Antonio Hernando, ha respost amb el guió oficial: "Reiteradament hem dit que la solució als problemes de Catalunya no passa per crear cap tipus de front".

Hernando no s'ha volgut mullar sobre si el PSOE concretarà la seva aposta federal abans del 27-S i ha criticat la Campanya "bruta" del PP sobre aquest tema.

stats