Política 03/01/2014

El PSOE creu que la carta de Mas "no és encertada i no aporta res de sensat"

El portaveu socialista d'economia, Valeriano Gómez, considera que la missiva tindrà "poca transcendència" i demana als partits catalans que "informin pedagògicament"

Acn
1 min
Rubalcaba i Valeriano Gómez, després del consell de ministres / EFE

MadridEl portaveu econòmic del PSOE al Congrés, Valeriano Gómez, ha assegurat aquest divendres que la carta del president del govern, Artur Mas, a diversos líders europeus per informar-los sobre el referèndum no és una iniciativa que "aporti res de sensat". "No ens sembla encertada", ha subratllat Gómez, que considera que la missiva de Mas tindrà "poca transcendència" entre els socis europeus, ja que es tracta d'una iniciativa que "no té gaire sentit".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Valeriano Gómez ha fet aquestes manifestacions durant una roda de premsa al Congrés dels Diputats convocada pel grup socialista per valorar les dades d'ocupació que el govern espanyol ha donat aquest divendres. Al llarg de la intervenció, el diputat socialista ha fet una crida al "diàleg" i ha assegurat que Artur Mas "sap perfectament quines seran les conseqüències" si tira endavant el procés sobiranista.

Així mateix, ha remarcat que el conjunt de les forces polítiques catalanes han "d'informar pedagògicament" el conjunt de la ciutadania sobre les conseqüències.

stats