Política 18/01/2014

Navarro respecta els que volen ser independentistes, però no els que alimenten la confrontació

Titlla d'irresponsables CiU i ERC i "tots els que li fan de comparsa"

Maria Eugènia Quetglas
1 min

MadridEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha assegurant aquest dissabte davant la cúpula del PSOE que "respecta els que volen ser independentistes, però no tots els que alimenten la confrontació". Navarro ha criticat la "irresponsabilitat" de CiU i ERC en tot el procés sobiranista i "els que li fan de comparsa", en clara referència a Iniciativa, a la qual no ha anomenat. Ho ha fet durant el seu torn de paraula en el comitè federal del PSOE convocat per aprovar el procés de primàries obertes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant els seus companys del socialisme espanyol ha reivindicat la celebració d'una consulta legal i acordada amb Madrid, tal com va aprovar el consell nacional del PSC i que, com ha admès davant del comitè federal, "segueix sent un punt de desacord amb el PSOE". En contraposició a la gran diferència, segons fonts del PSC, Navarro ha destacat allò que els uneix: "un model comú de societat".

Navarro ha recordat als socialistes que ell ja va advertir que les coses anirien a pitjor a Catalunya per responsabilitat de Mariano Rajoy i Artur Mas. Davant aquest escenari, ha tornat a reivindicar l'acord de Granada, que aposta per un Estat federal i "una idea d'Espanya atractiva".

stats