Política 18/07/2015

Un alcalde del PP diu "puta barata" a la portaveu del PSOE de Castella-la Manxa

En concret, José Luis Valladolid (PP) ha fet aquest comentari en una notícia sobre la socialista: "Què diu aquesta puta barata podemita hipòcrita. El que passa és que portàveu quatre anys sense robar i sense col·locar a dit tots els llepapolles del PSOE"

Efe
1 min

ToledoL'alcalde de Villares del Saz (Conca), José Luis Valladolid Lucas (PP), ha anomenat "puta barata" la portaveu del PSOE de Castella-la Manxa, Cristina Maestre, en el compte de Facebook d'un diari digital.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comentari a una notícia publicada sobre unes declaracions que ha fet aquest dissabte Cristina Maestre, Valladolid ha asseverat en el compte de Facebook del digital: "Què diu aquesta puta barata podemita hipòcrita. El que passa és que portàveu quatre anys sense robar i sense col·locar a dit tots els llepapolles del PSOE".

Valladolid ha fet aquests comentaris a una informació en la qual Maestre demanava al PP que no donés lliçons al PSOE sobre "portes giratòries", en relació a una polèmica que mantenen els dos partits sobre una possible incompatibilitat del conseller d'Hisenda, Juan Alfonso Ruiz Molina, per exercir el càrrec.

Cristina Maestre va fer aquestes afirmacions després que la portaveu del PP de Castella-la Manxa, Carmen Riolobos, hagués exigit també al president de la regió, el socialista Emiliano García-Page, que lliurés "immediatament" l'expedient sobre la incompatibilitat de Ruiz Molina.

stats