POLÍTICA
Política 26/08/2011

PSOE i PP, junts per registrar al Congrés l'acord per reformar la Constitució

El portaveu socialista, José Antonio Alonso, i la popular, Soraya Sáenz de Santamaría, han arribat plegats a la cambra baixa per complir el primer tràmit de la reforma

Agències
1 min
Alonso i Sáenz de Santamaría registren la proposta de reforma constitucional / EFE

MadridEls portaveus del PSOE i del PP al Congrés, José Antonio Alonso i Soraya Sáenz de Santamaría, han arribat junts aquest matí a la cambra baixa espanyola per registrar l'acord de proposició de reforma constitucional que vol limitar la despesa pública. En una imatge poc habitual, Alonso i Sáenz de Santamaría han arribat a les 10.20 hores al Congrés i han complert el primer tràmit parlamentari per reformar la Constitució. Un cop registrada la iniciativa, que ha durat escassos minuts, els portaveus i els seus acompanyants han abandonat el Congrés també junts, sense fer declaracions als mitjans. 



Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els dos partits han acordat establir una disciplina d'equilibri pressupostari a totes les administracions públiques, i han pactat també, en una negociació que s'ha tancat a les dues de la matinada, un document marc per a una futura llei orgànica, que fixarà en un 0,4% el dèficit estructural global màxim del conjunt de les administracions públiques. Està previst que tant el PSOE com el PP oferiran, al llarg del matí, les rodes de premsa per informar del contingut de l'acord.

stats