ELECCIONS ANDALUSES
Política 23/03/2015

Pedro Sánchez: "La victòria del PSOE andalús és la victòria del conjunt del socialisme espanyol"

El líder dels socialistes considera que el seu partit està ja preparat per canviar el govern d'Espanya

Ara
1 min
Pedro Sánchez, candidat a liderar el PSOE / MARCIAL GUILLÉN / EFE

BarcelonaEl líder del PSOE, Pedro Sánchez, veu el triomf del seu partit a Andalusia com el punt d'inflexió per donar un tomb al govern d'Espanya. "La victòria del PSOE andalús és la victòria del conjunt del socialisme espanyol", ha assegurat durant la seva compareixença el dia després de les eleccions andaluses.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez ha assegurat que el conjunt del seu partit ha estat "una pinya" darrere de Susana Díaz perquè guanyés i que ara ho serà també darrere de cadascun dels candidats que es presentin a les municipals i a les autonòmiques. El líder del PSOE ha assegurat, a més, que és "bastant evident que qui té un problema de lideratge" és el PP i Mariano Rajoy i no pas el seu partit. "Hi ha partits que escoltem la ciutadania i altres que miren cap a un altre cantó", ha dit traient pit dels resultats obtinguts a Andalusia.

A més, el secretari general dels socialistes ha recordat que Díaz ha assegurat que "anteposarà els interessos dels andalusos als interessos partidistes" i que ha apel·lat a la unitat per vèncer "els veritables rivals dels andalusos i dels espanyols": la desocupació i la corrupció.

Per tot això, Sánchez considera que el PSOE està en disposició d'afrontar "amb pas ferm i decidit el canvi que necessita Espanya" i que a hores d'ara disposa de l'"equip, idees i projecte" per fer-ho.

stats