Política 09/07/2011

Montilla justifica que Rubalcaba no hagi dit res de les relacions Catalunya-Espanya

L'expresident de la Generalitat diu que "avui tocava" parlar d'altres temes, tot i que fa un any de la manifestació contra la sentència del TC de l'Estatut

Joan Rusiñol
1 min

MadridUna hora de discurs d'Alfredo P. Rubalcaba i cap explicació del model d'Estat que defensa en el seu "projecte de país", tot i que fa unes setmanes va dir que sabia com resoldre els problemes de relació entre Catalunya i Espanya. Per la delegació del PSC, és lògic que avui no n'hagi dit res, malgrat que demà farà un any de la manifestació multitudinària pels carrers de Barcelona contra la sentència de l'Estatut.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El primer secretari del PSC i expresident de la Generalitat, José Montilla, ha dit que no ha trobat "cap oblit" al discurs de Rubalcaba, que ha qualificat d'"audaç i de valent". Ha explicat que "avui tocava" parlar d'altres qüestions com els greus problemes econòmics i que "temps ja n'hi haurà" perquè el candidat desgrani les propostes per millorar "l'encaix" territorial.

Montilla ha fet seu el discurs d'avui i ha dit que els socialistes catalans se senten "perfectament identificats" amb les paraules del nou líder socialista. També ha assegurat que la ministra Carme Chacón, que va provar de competir pel lideratge al PSOE, estarà "a primera fila", i ha deixat entreveure que serà, de nou, la candidata a les generals per Barcelona.

stats