Publicitat
Publicitat

Rubalcaba a Rajoy: "Sap perfectament què vol fer però no vol que se sàpiga"

El líder del PSOE creu que el PP no presenta els pressupostos generals de l'Estat per no perdre vots a les autonòmiques andaluses

El president del grup socialista i secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, veu "sospitós" que Mariano Rajoy es resisteixi a presentar els pressupostos generals de l'Estat fins a finals de març. Per ell, l'explicació és que el govern espanyol no vol posar pals a les rodes a la campanya electoral del popular Javier Arenas a Andalusia, de cara als comicis autonòmics del 25 de març. "Sap perfectament què vol però no vol que se sàpiga", ha afirmat.

Rubalcaba ha assegurat que les previsions econòmiques per dissenyar els comptes existeixen (Rajoy argumenta que espera les xifres de la Comissió Europea) i que presentar els pressupostos donaria estabilitat i confiança de cara als mercats. A més, ha acusat Rajoy de no fer cas al president de la Comissió, José Manuel Durao Barroso, que va reclamar a Espanya que no ajorni aquesta mesura.

El nou líder socialista ha ofert diàleg i "voluntat de consens" a Rajoy en matèria econòmica perquè Espanya tingui una veu més forta, ha dit, a Europa.

21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT