Política 30/11/2014

Pedro Sánchez: "Mas fractura políticament Espanya, però Rajoy la fractura socialment"

El líder del PSOE adverteix el president espanyol que la millor manera de defensar Espanya i la seva unitat és protegint l'estat del benestar

Europa Press
1 min

MadridEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha afirmat que "Mas és el president que fractura políticament Espanya, però Rajoy la fractura socialment".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ahir vaig sentir Rajoy donar-se cops al pit i dir que cal defensar Espanya", però segons la seva opinió, la millor manera de defensar Espanya i la seva unitat és defensar l'estat del benestar. Pel líder socialista, això només s'aconseguirà defensant l'educació i sanitat públiques, les pensions, la dependència i "totes aquestes persones que ho estan passant malament perquè han cregut en les seves promeses", ha indicat durant una assemblea oberta celebrada al local d'una associació de veïns del barri madrileny de Vallecas.

Sánchez s'ha referit, a més, al pacte anticorrupció proposat fa uns dies pel PP, i ha opinat que l'única manera de regenerar la democràcia a Espanya és "jubilar democràticament el senyor Rajoy i que el PP passi a l'oposició". Tot i això, el diputat ha reconegut que perquè això passi tenen davant una tasca molt important: "Hem d'organitzar-nos, mobilitzar-nos, i anar el mes de maig vinent a guanyar les eleccions tant a l'Ajuntament com a la comunitat de Madrid". I, després, que al novembre "es produeixi aquest canvi que necessita Espanya", amb un govern socialista que es preocupi de la gent, ha assenyalat.

Sánchez ha destacat que la gent està "justament cabrejada amb aquest govern" i ha promès que el seu partit hi deixarà la pell per complir els seus compromisos. "Cal obrir les portes de la Moncloa, perquè és la casa del poble, també", ha recalcat.

stats