Política 31/10/2016

El PSOE censura a Sánchez l'acostament a Podem, "que va aplaudir Rufián"

Allau de crítiques entre els enemics de Sánchez dins del seu partit per l'entrevista a La Sexta

Dani Sánchez Ugart
1 min
Pedro Sánchez i Jordi Évole aquest diumenge a 'Salvados'

MadridEl nou ordre del PSOE comença organitzar la resposta a la declaració d'intencions que va fer ahir, diumenge, Pedro Sánchez en una entrevista a La Sexta. El diputat del PSOE per a Sevilla Antonio Pradas, fidel col·laborador de la presidenta andalusa, Susana Díaz, ha censurat aquest dilluns a Sánchez l'acostament que va fer en l'entrevista a Podem, i li ha recordat que els diputats del partit lila van "aplaudir" el portaveu adjunt d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, quan va vessar crítiques dures sobre els socialistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al PSOE-A tampoc no li van agradar gens les crítiques que va vessar Sánchez sobre la federació andalusa, a qui va acusar de no mantenir la lleialtat a Ferraz durant la seva etapa com a secretari general. "La lleialtat del PSOE-A sempre ha sigut evident", ha afirmat.

L'eurodiputada Elena Valenciano encara ha sigut més contundent, i ha considerat que Sánchez es va situar en aquesta entrevista "fora dels límits del PSOE. El president de l'Aragó, Javier Lambán, de la seva banda, li ha demanat que es retiri "amb dignitat" i no "s'insulti amb entrevistes com les d'ahir", mentre que el diputat José María Barreda li ha censurat la falta d'autocrítica.

A Sánchez no només li plouen crítiques des de les files enemigues dins del PSOE, sinó també per part d'alguns afins, com el diputat per Madrid Rafael Simancas, que ha destacat en una altra entrevista a La Sexta que va escoltar "coses que no li van agradar", com la definició de Catalunya com a "nació".

stats