Política 15/05/2011

El PSOE confia en tenir el vot del 20% d'indecisos

Marcel·lí Iglesias destaca que aquesta setmana serà decisiva per convèncer els indecisos abans d'un míting amb una assistència molt inferior al del PP d'ahir al mateix lloc, la plaça de toros de Saragossa. "Les coses estan bé, però no ens fiem de res, necessitem que sortiu tots a votar, som més si aneu a votar i si voleu ,podem", ha exposat al míting

Miquel Codolar
2 min

SaragossaEl secretari d'Organització del PSOE, Marcel·lí Iglesias, ha manifestat en una trobada amb periodistes abans de l'inici del míting a la plaça de toros de Saragossa que "hi ha un 20% d'indecisos que són gent nostra i encara queda una setmana per la campanya electoral, hi ha partit". Ha fet aquestes declaracions en relació a les enquestes que publiquen avui diversos diaris. Iglesias ha exposat que les forquilles estan molt ajustades i poden donar els governs autonòmics a uns o altres en diverses autonomies en funció de molt pocs vots. Per això, considera que aquesta setmana serà decisiva per convèncer els indecisos que estan "enfadats perquè són molt sensibles, els costa decidir-se, analitzen les coses i els preocupa no poder-se explicar bé. "Aquesta és la nostra batalla, convèncer-los i explicar el que hem fet, encara que no sigui fàcil". Hi ha molta menys gent a la plaça de toros de Saragossa per escoltar Zapatero que ahir per escoltar Rajoy, tot i que el míting s'ha endarrerit mitja hora per esperar més gent.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant el seu míting, previ al de Zapatero, Iglesias ha dit que Eva Almunia, presidenciable per Aragó, permetrà "una transició tranquil·la, responsable, que ens permet fer una renovació després de 12 anys de responsabilitats". Ha insistit en que el PP és "un partit de l'extrema dreta" per com tracta la immigració i els mitjans de comunicació. Ha criticat la utilització del terrorisme per part del PP a la campanya electoral i ha fet servir el transvasament de l'Ebre per criticar a la presidenciable del PP a l'Aragó, Luis Fernanda Rudi. Iglesias ha acabat la seva intervenció explicant que "les coses estan bé, però no ens fiem de res, necessitem que sortiu tots a votar, som més si aneu a votar" perquè "si voleu, podem".

La candidata del PSOE a Aragó, Eva Almunia, ha dit que ahir, durant el míting del PP a la mateixa plaça de toros, feia mal temps, però avui ha sortit el sol "i això vol dir que el dia 22 també farà sol".

stats