Política 12/09/2018

El PSOE demana la dimissió de Pablo Casado arran de la polèmica del màster

Adriana Lastra creu que Montón li ha mostrat el camí al líder del PP

Acn
1 min
Pastor i Casado, ahir, abans de la presentació dels actes de 40 aniversari de la Constitució.

MadridLa portaveu del grup socialista al Congrés, Adriana Lastra, ha demanat aquest dimecres la dimissió del president del PP, Pablo Casado, arran de la polèmica del seu màster: "És una exigència ètica en la nostra democràcia", ha dit. En aquest sentit, Lastra ha afegit que la qüestió "s'ha exemplificat" amb la dimissió de la ministra de Sanitat, Carmen Montón, aquest dimarts al vespre després que es fessin públiques diverses irregularitats relacionades amb el seu màster a la URJC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions des del Congrés de Diputats, Lastra ha recordat que si Casado no fos aforat estaria imputat per la jutge que investiga el cas dels màsters de la URJC. D'altra banda, la portaveu socialista ha garantit que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, està doctorat i que la seva tesi es pot consultar al registre de la universitat.

Després de la dimissió de Montón, aquest dimecres el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha posat en dubte l'existència de la tesi doctoral de Sánchez. "Ciutadans ha fet, un cop més, un exercici de crossa del PP. Qui té el problema és Casado", ha reiterat la dirigent socialista, que ha recordat que el cas del president popular va ser derivat al Tribunal Suprem a causa de la seva condició d'aforat.

Per a Lastra, el que ha fet la fins ara ministra Montón és "mostrar-li el camí a Pablo Casado" i ha remarcat que la ja extitular de Sanitat no està "investigada judicialment i Casado sí".

stats