Política 16/08/2018

El PSOE espera aprovar aquest setembre el nou sostre de despesa

Lastra assegura que la pujada d'impostos no seria per exigències de Podem

N.m.
1 min
Pedro Sánchez i Adriana Lastra, en una imatge d'arxiu

MadridLa vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha manifestat aquest dijous a Gijón que espera que "al setembre s'aprovi al Congrés de Diputats un nou sostre de despesa". En declaracions als mitjans a Astúries, Lastra ha manifestat que quan es parla d'una pujada d'impostos no es tracta de respondre a les exigències de cap altre grup polític, en al·lusió a Podem.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, Lastra ha defensat que "en els anys de govern del PP els que més paguen són les classes mitjanes i treballadores, mentre que les grans riqueses i corporacions paguen menys del que haurien de pagar".

Lastra també ha negat que el govern espanyol estigui mantenint reunions bilaterals amb cap comunitat autònoma sobre finançament autonòmic i ha indicat que la reforma del finançament autonòmic sempre serà multilateral. "No hi ha cap comissió bilateral per parlar del finançament de ningú", ha manifestat Lastra, que ha recordat que aquesta reforma es farà, tot i que és difícil que sigui abans de les eleccions.

A menys de 24 hores de l'aniversari dels atemptats a Barcelona i Cambrils, Lastra ha manifestat "el reconeixement del PSOE a totes les forces i cossos de seguretat de l'Estat i a la societat catalana en el seu conjunt, que va donar una lliçó de solidaritat ". Pel que fa a les manifestacions que posen en dubte l'actuació policial d'aleshores, ha assenyalat que "no és moment per a dissensions, per buscar ruptures, sinó tot el contrari".

stats