Política 31/07/2012

El PSOE obliga tots els seus ex alts càrrecs a renunciar a la indemnització

El PSOE va estar d'acord amb el govern espanyol quan va assabentar-se d'aquesta retallada, segons 'El País'

Ara
1 min
L'APOSTA "SERIOSA" DEL GOVERN ESPANYOL PER FRENAR EL DÈFICIT
 Soraya Sáenz de Santamaría va argumentar ahir que la llei de transparència és la demostració que les administracions espanyoles fan una aposta "seriosa" per complir els objectius de dèficit. L'executiu de Rajoy ha hagut de donar mostres  de fermesa per la desconfiança dels mercats, però també pels casos de corrupció que esquitxen el PP.

BarcelonaTots els diputats del PSOE que fins el desembre passat eren ministres o ex alts càrrecs renunciaran a la indemnització que per llei tenien dret a cobrar durant 24 mesos, segons informa 'El País'. La portaveu parlamentària del PSOE, Soraya Rodríguez, va enviar una carta a tots els afectats informant-los de la norma, que entrarà en vigor demà. Els afectats deixaran de cobrar entre 75.000 i 80.000 euros.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta obligació és el resultat d'aplicar el reial decret llei 20/2012, del 13 de juliol, que eliminava la paga extra als funcionaris: la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sénz de Santamaría, va avisar el PSOE d'aquesta nova mesura i el partit socialista hi va estar d'acord.

La mesura afecta els ministres i ex alts càrrecs que no són diputats i exerceixen al sector privat.

stats