Política 20/01/2013

El PSOE es querellarà pels sobresous de Bárcenas

Els socialistes valencians demanaran a l'Audiència Nacional que també investigui els comptes i les comissions i·legals de l'extresorer del PP. Rubalcaba anuncia una investigació parlamentària

Efe
1 min

ToledoEl secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha anunciat aquest diumenge que el seu partit demanarà una comissió d'investigació al Congrés sobre l'amnistia fiscal i sol·licitarà al jutge instructor del cas Gürtel que investigui les presumptes "comissions il·legals" de l'extresorer del PP Luis Bárcenas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha anunciat Rubalcaba en una roda de premsa a Toledo, en què ha explicat que davant l'"opacitat" de l'executiu, el PSOE demanarà la creació d'una comissió d'investigació al Congrés per aclarir a qui ha beneficiat l'amnistia fiscal aprovada pel govern espanyol i que "se sàpiga qui són els amnistiats".

Els socialistes valencians, personats en la causa del cas Gürtel, presentaran alhora una denúncia davant el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz perquè investigui els comptes i les "comissions il·legals que va coordinar Bárcenas", i reclamaran al Consell General del Poder Judicial un jutge de reforç per a aquest sumari perquè "s'arribi fins al final i es faci amb celeritat".

stats