Política 25/04/2018

El PSOE redobla la pressió sobre Ciutadans perquè doni suport a la moció de censura contra Cifuentes

Ábalos demana a la formació taronja que abandoni el "tacticisme" i opti per la "regeneració"

Acn
1 min
José Luís Ábalos (PSOE), en una imatge d'arxiu

MadridLa publicació a 'OK Diario' del vídeo del 2011 on es veu suposadament la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, després de ser enxampada robant en un supermercat, ha fet que el PSOE redobli la pressió sobre Ciutadans perquè doni suport a la moció de censura anunciada arran de la polèmica pel màster fals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, ha demanat a la formació d’Albert Rivera que deixi enrere el "tacticisme electoral" i opti per la "regeneració democràtica". El PP, ha dit, "està convertint la Comunitat de Madrid en una claveguera" i ja "no li importa embrutar-ho tot" per mantenir-se al poder.

Segons Ábalos, aquest últim escàndol de Cifuentes posa de manifest la necessitat d’un canvi de color polític de la Comunitat de Madrid. "L’alternativa no pot ser el mateix de sempre", i "el PP no està en condicions de tornar a agafar la presidència de la Comunitat de Madrid". El portaveu del PSOE a l’Assemblea de Madrid, Ángel Gabilondo, ha emès un vídeo on demana a la presidenta de l'Assemblea que convoqui urgentment el debat i la votació de la moció de censura davant "l’alarma social" i el "clima de tensió". "No podem arribar al dia 2, festa de la Comunitat de Madrid, en aquestes circumstàncies", ha dit.

stats