POLÍTICA
Política 22/03/2012

Els socialistes valencians recorren al TS la declaració de no culpabilitat de Camps i Costa

El diputat del PSPV-PSOE Àngel Luna considera que el jurat ha actuat de manera arbitrària i ha considerat com a provats fets que no poden considerar-se com a tal

Acn
1 min

El diputat del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, Àngel Luna, ha confirmat aquest dijous que els socialistes han formalitzat un recurs de cassació al Suprem en contra de la sentència que declara no culpables Francisco Camps i Ricardo Costa en el judici del 'cas dels vestits'. Luna ha dit que entre les raons que impulsen la decisió es troben la quantitat de proves documentals que acrediten que s'hauria produït el delicte de suborn passiu impropi. El diputat ha afegit que el jurat popular, que va declarar no culpables els dos acusats per 5 vots a favor i 4 vots en contra, ha considerat com a provats fets que no poden considerar-se com a tal "en aplicació estricta de la llei".

El diputat socialista ha remarcat que l'escrit presentat al Suprem té més de 100 fulls, subratllant que hi ha "tones de documents" que demostren que s'ha produït el delicte. Luna s'ha mostrat "optimista" davant per la resposta que pugui donar el Suprem perquè considera que la sentència "és un despropòsit".

stats