Política 05/06/2018

Pablo Iglesias bloqueja Albano Dante Fachin a Twitter per haver criticat el paper dels comuns

L'exsecretari general del partit lila a Catalunya lamenta que CatComú no impugni el règim del 78

Ara
1 min
Pablo Iglesias i Albano Dante Fachin durant  un acte a Sant Feliu de Llobregat.

BarcelonaPablo Iglesias ha bloquejat Albano Dante Fachin a Twitter després que l'exsecretari general de Podem Catalunya hagi piulat alguns missatges crítics amb el paper dels comuns com a moviment regenerador de la política. "Una pena veure com un espai que tenia l'obligació de portar aire fresc i ruptura del règim del 78 va caient, inexorablement, en mans de la ICV més addicta a l'statu quo. Renúncies, deutes i pactes de l'Antic Règim", ha assenyalat Fachin en referència a la pugna a Catalunya en Comú per la direcció del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'exlíder del partit lila a Catalunya –va dimitir després que la direcció estatal amenacés de cessar-lo– ha atribuït la decisió d'Iglesias a aquesta piulada i així ho ha expressat:

Amb tot, poques hores abans Fachin s'havia adreçat directament a Iglesias a través de la xarxa social en resposta a una piulada en què el líder de Podem adjuntava un vídeo de Ronald Reagan per destacar el seu "sentit de l'humor". Fachin li comentava les simpaties polèmiques de Reagan amb la indústria armamentística i amb governs autoritaris favorables als interessos dels Estats Units.

stats