Política 19/07/2015

Pablo Casado (PP), a Mas: "Abandona tota esperança, no hi haurà un procés de secessió ni ara ni mai"

El dirigent popular assegura que una Catalunya independent seria un estat "fallit" i insisteix que això no passarà "per sort per als catalans"

Acn
1 min
Pablo Casado és el nou vicesecretari de comunicació del PP / EFE

BarcelonaEl vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado, ha acusat el president de la Generalitat d'"irresponsable" i de dividir "la societat de forma egoista". "Abandona tota esperança, no hi haurà un procés de secessió ni ara ni mai", ha assegurat el popular durant la clausura del campus d'estiu de les Noves Generacions de Madrid. Segons Casado, una Catalunya independent seria un estat "fallit". Amb tot, ha insistit que això no passarà "per sort per als catalans i tot el conjunt dels espanyols". "Hem de dir fort i clar que Catalunya mai ha sigut independent i que mai ho serà", ha reblat el vicesecretari de comunicació dels populars. "Per això hi ha el PP, per vetllar per això", ha conclòs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Pablo Casado, la unitat de l'estat espanyol és un dels quatre principis que caracteritzen la seva formació i que la diferencien de la resta de partits espanyols. "Som l'únic partit d'Espanya que defensa el mateix a totes les regions i municipis", ha assenyalat el dirigent popular. Al seu parer, alguns partits d'esquerra "no tenen clar el que volen fer amb el país" i "algun altre nou" no està present en tot el territori.

stats