PODEM A CATALUNYA
Política 22/12/2014

Pablo Iglesias, sobre la querella a Mas: "No som partidaris que es persegueixi ningú per fer política"

Ada Colau condemna "qualsevol intent de judicialització d'un procés polític" i creu que la decisió del TSJC mostra "la incapacitat de l'Estat per afrontar un procés democràtic"

Roger Tugas
1 min

BarcelonaEl líder de Podem, Pablo Iglesias, s'ha mostrat contrari a la querella que aquest dilluns ha admès a tràmit el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per l'organització del 9-N. "No som partidaris que es pugui perseguir ningú per fer política", ha apuntat just després de sortir de la reunió amb la líder de Guanyem, Ada Colau, i d'admetre que s'havia assabentat de la notícia pels periodistes, motiu pel qual ha explicat que valorarà la decisió després de poder llegir més informació sobre l'assumpte.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Colau, igualment, ha condemnat "qualsevol intent de judicialització d'un procés polític", un gest que mostra "la incapacitat de l'Estat per afrontar un procés democràtic". En tot cas, la portaveu de Guanyem ha lamentat que ERC hagi frenat la compareixença de Mas a la comissió d'investigació sobre el frau fiscal.

stats