CiU medita si trenca els pactes amb el PP als consells comarcals del Maresme i el Tarragonès

Al Maresme CiU i PP aposten per esgotar el mandat malgrat la petició de ruptura d'Oriol Pujol

CiU reflexiona si manté o no els pactes amb el PP als consells comarcals del Maresme i del Tarragonès després que el secretari general de CDC, Oriol Pujol, donés dilluns la consigna de trencar amb els populars en tots els òrgans supramunicipals.

Pel que fa al pacte de govern entre CiU i el PP al Consell Comarcal del Maresme, els diversos consellers comarcals de les dues formacions han explicat que tenen voluntat de mantenir-lo.

Representants de CiU i PP al Maresme coincideixen a dir que al Consell Comarcal no es fa política de partits i asseguren que la relació entre les dues formacions és molt bona. En l'última reunió de govern, aquesta mateixa setmana, no s'hauria fet cap comentari sobre les declaracions de Pujol, segons expliquen fonts de la federació nacionalista i dels populars.

En la mateixa situació que al Maresme es troba el grup de CiU al Consell Comarcal del Tarragonès, que ha encetat un període de reflexió per decidir si trenca amb el PP.

Al Consell Comarcal del Gironès, en canvi, CiU ja ha trencat el pacte amb els populars, seguint la línia presa a la Diputació de Barcelona i per la qual aposta el secretari general de la formació nacionalista.

Més continguts de