DRET A DECIDIR
Política 19/02/2014

En marxa al Parlament la segona reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

Partits i entitats se citen a la cambra catalana per validar data i pregunta de la consulta i per abordar vies que eixamplin la majoria social a favor del referèndum

M. Colomer / O. March
1 min
Segona reunió al Parlament del Pacte Nacional pel Dret a Decidir / MANOLO GARCÍA

BarcelonaLa segona reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir ja està en marxa. Partits i entitats ja es troben a l'auditori del Parlament de Catalunya per validar data i pregunta de la consulta sobiranista i per mirar d'eixamplar la majoria social a favor del referèndum. La trobada la lidera el president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i del president del Pacte, Joan Rigol, que d'aquí a una estona atendrà els mitjans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre els assistents hi ha Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), i Muriel Casals, d'Òmnium Cultural. El secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Àlvarez, ha assenyalat en declaracions als mitjans que el debat sobiranista és "democràtic i pacífic" i ha apuntat que existeix la voluntat de "dividir" els catalans sobre aquesta qüestió.

No hi han faltat representants empresarials, com és el cas de Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona; Eusebi Cima, president de Fepime, i Josep Gonzàlez, president de Pimec. Cima i Oriol Junqueras, president d'ERC, han baixat junts les escales del Parlament fins a arribar a l'auditori de la cambra catalana on es desenvolupa la reunió.

stats