Política 02/07/2014

Les entitats del Pacte Nacional pel Dret a Decidir preparen una gran mobilització de cara al 9-N

Joan Rigol anuncia una nova reunió del plenari de l'organisme per al 18 de juliol i reitera l'oferta al PSC perquè en formi part

Oriol March
1 min

Sant Boi de LlobregatLes 2.850 entitats que formen part del Pacte Nacional pel Dret a Decidir preparen una gran mobilització amb la vista posada a la consulta del 9-N. Així ho ha avançat aquest dimecres el seu president, Joan Rigol, en una trobada de les taules territorials del Pacte que s'ha celebrat a Sant Boi de Llobregat. "El format encara no està definit", ha puntualitzat Rigol, que ha apuntat que s'acabarà de perfilar en la reunió del plenari de l'organisme que se celebrarà el proper 18 de juliol a les 12 del migdia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als mitjans, l'expresident del Parlament i dirigent històric d'Unió ha reiterat la seva oferta al PSC per tal que formi part del Pacte Nacional. "Tant de bo poguessin venir", ha apuntat, referint-se al canvi de cares que viuen els socialistes catalans, que a partir del congrés extraordinari d'aquest juliol estaran liderats per Miquel Iceta. Rigol i Iceta ja es van veure, juntament amb Pere Navarro i Josep A. Duran i Lleida, abans que es pactés la data i la pregunta de la consulta del 9-N.

"Busquem la màxima transversalitat", ha assenyalat Rigol, que ha destacat que el moviment sobiranista "va de baix a dalt" i que és fort gràcies a la seva "capil·laritat". El gran absent a la reunió d'aquest dimecres a Sant Boi ha estat Joaquim Nadal, que no hi ha assistit perquè tenia un altre compromís.

stats