POLÍTICA
Política 21/03/2012

El PP tem moviments al País Valencià perquè torni Camps

Fonts del partit popular van arribar a reunir-se amb l'expresident de la Generalitat Valenciana per convèncer-lo que havia de descansar

Efe
1 min

BarcelonaLes declaracions a una revista de l'expresident del PP valencià, Francisco Camps, en què assegura que “està preparat per tornar a la primera línia política”, han ressuscitat els temors del PP, que segons ha comunicat aquest dimecres “tem moviments al País Valencià perquè torni Camps”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Una font de la direcció del govern espanyol ha comunicat a Efe que de moment "no hi ha res concret" que apunti a la tornada de Camps, tot i que reconeix que la unitat del PP valencià “brilla per la seva absència”. A ningú se li escapa que els sectors d'Alberto Fabra, actual president de la Generalitat Valenciana, i de Francisco Camps porten un temps enfrontats, i si bé els seus caps de files eviten declaracions en públic, els seus lloctinents vigilen cada moviment del suposat adversari.

Amb l'actual president valencià al comandament, s'han celebrat les eleccions generals de novembre, en què el PP de la comunitat va augmentar el seu ja ampli avantatge sobre el PSOE, fet que la direcció nacional va interpretar com al legitimació de Fabra davant l'electorat. Per aquesta raó, el PP donarà el seu suport a Fabra, abans que res perquè és l'actual cap de la Generalitat i de la formació i necessita continuïtat, i vigilarà possibles moviments del sector afí a Camps per desactivar qualsevol conflicte intern.

Fonts del partit van informar fa setmanes que fins i tot un destacat dirigent va arribar a reunir-se amb ell de camí a la seva missa dominical per convèncer-lo que havia de descansar i estar amb la família, i que després ja es veuria què passava.

stats