Publicitat
Publicitat

CAS MILLET

El Palau guanya temps per respondre al jutge

El Palau de la Música ha guanyat un mes de marge per decidir si renuncia a l'acció civil contra CDC. El fet que el mes d'agost sigui inhàbil afavoreix que els cinc dies que ha donat el jutge s'allarguin un mes.

Els serveis jurídics del Palau de la Música ja treballen en la resposta que han de donar al jutge del cas Millet, Josep Maria Pijuan, per aclarir si renuncien o no a l'acció civil respecte a CDC pel suposat cas de finançament irregular per via de l'entitat cultural. Si bé el jutge va fixar dimarts un termini de cinc dies al Palau perquè es pronunciï, el fet que l'agost sigui inhàbil fa que el termini real s'allargui fins al setembre. Fonts del Palau van explicar ahir que respondran al jutge en el termini fixat, si bé no van avançar el sentit de la resposta.

La resolució del jutge perquè el Palau aclareixi què vol fer amb l'acció civil respecte de CDC va arribar després dels missatges contradictoris entre el Palau de la Música i la junta de l'Orfeó. El Palau va enviar el 24 de juliol una carta al jutge per fer constar que "no consta cap crèdit exigible" a CDC, però la junta de l'Orfeó es va reunir de manera extraordinària dilluns per deixar clar que no exoneren la formació política de cap responsabilitat.

Ahir, a més, ERC va demanar la compareixença de l'expresident de la comissió territorial d'urbanisme de Barcelona i actual conseller d'Interior, Felip Puig, perquè expliqui les requalificacions de terrenys de Fèlix Millet a l'Ametlla de Mar, que la Sindicatura de Comptes considera que van ser dubtoses.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT