POLÍTICA
Política 23/10/2013

Centenars de persones amb estelades encerclen el Palau de Pedralbes

La concentració convocada per l'ANC de les Corts pretén protestar pel veto del govern espanyol al president de la Generalitat

Ara
1 min
Els concentrats davant el Palau de Pedralbes amb estelades / MANOLO GARCÍA

BarcelonaCentenars de persones es concentren aquest dimecres a la tarda davant del Palau de Pedralbes de Barcelona exhibint senyeres estelades. Protesten d'aquesta manera contra el veto del govern espanyol al president de la Generalitat en el Fòrum de la Mediterrània Occidental.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La concentració la promou la territorial de l'Assemblea Nacional Catalana de les Corts davant el que consideren que és un menyspreu més de l'executiu espanyol a la dignitat de les institucions d'autogovern catalanes. Els concentrats han cridat consignes independentistes.

Absència de Mas

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha acudit aquest dimecres al matí a rebre els mandataris internacionals convidats. Ha rebut també el cap de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy, amb qui s'ha saludat amb fredor i ha mantingut una breu conversa. Però ha marxat just a continuació sense escoltar el discurs de Rajoy, en una protesta simbòlica contra el tracte protocol·lari que imposa el govern espanyol a la Presidència de la Generalitat.

stats