POLÍTICA
Política 08/02/2014

Crits contra la infanta i la monarquia als jutjats de Palma

Protestes de tot tipus, amb lemes i consignes imaginatives i clàssiques, coincideixen davant els jutjats. Hi ha unes 300 persones

Q.t. / X.g.
1 min
Protesta davant els jutjats

PalmaUnes 300 persones estan concentrades davant els jutjats de Palma, on en aquests moments està declarant la infanta Cristina. Membres de diferents organitzacions i col·lectius republicans, antimonàrquics i independentistes han coincidit davant dels jutjats amb els treballadors de Coca-cola en vaga, activistes contraris a les prospeccions petrolieres i alguns docents amb la samarreta verda. També molts ciutadans, a títol particular, s'han apropat a l'avinguda Alemanya per escridassar la infanta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Alguns dels lemes i consignes que més s'han sentit són: "Aquesta monarquia és una porqueria", "Borbons als taurons" o "Fora la Corona espanyola". Els treballadors de la planta embotelladora de Coca-cola han cantat "Ni Fanta ni infanta", mentre que altres manifestants duien pancartes amb frases com: "Cristina, Bombón, firma-Nóos un talón" o "A Palma les duquesses ens les menjam".

stats