PLE DEL PARLAMENT
Política 06/06/2012

Ortega nega que hi hagi descoordinació entre CDC i Unió en l'estratègia pel pacte fiscal

Laia Bonet, diputada del PSC, retreu a la vicepresidenta que el seu "veritable cap" és Josep A. Duran i Lleida i considera que els dos partits de Govern "es vigilen mútuament"

S. González / O. March
1 min

Barcelona"No hi ha contradiccions entre els partits del Govern sobre l'estratègia a seguir pel pacte fiscal". Aquesta ha sigut la resposta de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, a una pregunta de Laia Bonet, diputada del PSC, en què la inquiria sobre les "discordances" entre CDC i Unió a l'hora de parlar de la Hisenda pròpia. "Estic molt decebuda, crec que no diu la veritat", ha assegurat Bonet en sentir la resposta de la vicepresidenta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per la diputada socialista, els dos partits que formen el Govern "es vigilen mútuament" i ha acusat Ortega d'estar supeditada a Josep A. Duran i Lleida, "el seu veritable cap".

Fa unes setmanes, Duran i Ortega van descartar el camí de la Hisenda pròpia per la "via de la pròpia decisió" que va proposar el president de la Generalitat, Artur Mas, en el ple del Parlament del 9 de maig.

stats