POLÍTICA
Política 20/01/2014

El Parlament citarà Camacho i Zaragoza per al 29 de gener pel cas Método 3

Els grups tenen la proposta del dia sobre la taula i els dos polítics del PPC i PSC encara no han estat convocats formalment

Acn
1 min
Camacho durant l'entrevista amb l'ACN.

BarcelonaEl Parlament preveu convocar la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exsecretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, perquè compareguin a la comissió d'afers institucionals el proper 29 de gener pel cas Método 3. Segons han confirmat a l'ACN fonts de la cambra catalana, el president de la comissió, Sergi Sabrià, ha proposat aquesta data als grups parlamentaris perquè la ratifiquin o proposin modificar-la.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Només quan es convoqui formalment la comissió es fixarà la compareixença dels dos polítics, i serà aleshores quan la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, els cridarà oficialment perquè compareguin davant els diputats. Tant Sánchez-Camacho com Zaragoza es van veure esquitxats per l'escàndol dels espionatges de l'agència de detectius Método 3.

La presidenta del PPC va ser una de les persones que va aparèixer a les gravacions dels espies i va judicialitzar el cas, tot i que un acord amb el propietari de l'empresa de detectius va fer que el cas no s'arribés a jutjar. Per la seva part, l'exdirigent socialista i actual diputat del PSC al Congrés va ser relacionat amb el cas en aparèixer el seu nom en alguns documents i carpetes de Método 3 que podrien haver estat vinculats a espionatges a polítics.

stats