Política 08/05/2013

Homs: "El que perjudica la imatge exterior d'Espanya és comparar el nazisme amb plantejaments democràtics"

Juan Milián (PP) havia acusat el Govern "d'acontentar amb xiringuitos separatistes els que van arruïnar Catalunya, ERC" i de perjudicar l'Estat a l'exterior amb Diplocat

Roger Tugas
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha respost aquest dimecres a una pregunta del PP a la sessió de control del Parlament. "El que perjudica la imatge exterior d'Espanya −ha dit Homs− és que una televisió pública d'una comunitat autònoma presidida pel PP es dediqui a comparar el nazisme amb plantejaments democràtics". El diputat popular Juan Milián havia acusat el Diplocat de difondre "calúmnies" a l'exterior i de "no situar-hi diplomàtics de carrera, sinó els amateurs d'ERC", cosa que perjudicaria les expectatives de l'Estat i de Catalunya per "haver d'acontentar amb xiringuitos separatistes els que van arruïnar Catalunya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, Homs l'ha rebatut recordant-li que l'executiu ha "duplicat la capacitat d'atreure la inversió estrangera en cinc anys".

Prèviament, Ciutadans també havia qüestionat la tasca del Diplocat, a qui ha acusat de "projectar una imatge monolítica a la vegada que crítica que l'Estat nega el pluralisme".

stats