CRISI DE PARTICIPACIÓ A SOLIDARITAT
Política 14/03/2011

Menys del 20% d'adherits a SI va participar en les primàries per escollir Santiago Espot

La baixa participació contrasta amb la que va registrar la formació en les primàries per elegir Laporta cap de llista a les eleccions nacionals

M.colomer
1 min

BarcelonaSolidaritat Catalana per la Independència, ha mobilitzat poc menys d'un 20% dels seus adherits a Barcelona per elegir el seu cap de llista a les eleccions municipals a la capital catalana, ahir diumenge. En total, van votar 190 del miler d'adherits que el partit afirma que té a Barcelona. D'aquests, Santiagio Espot va rebre el suport de 77 adherits (40,5%), i el va seguir Santiago Vilanova, amb 68 vots (35,8%). A Carmetxu López la van votar 26 adherits (13,7%) i a Josep Maria Vaqué 15 (7,9%).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les dades contrasten amb les assolides per la formació en el procés intern per ratificar Laporta com a candidat a les eleccions nacionals. En aquella ocasió, el mes de setembre, hi van participar la meitat dels adherits amb dret a vot. Aquestes dades de participació evidencien la desmobilització a què ha portat la crisi interna que ha sacsejat SI i que ha acabat amb la sortida del que ha estat el seu líder durant cinc escassos mesos.

stats