Política 09/11/2014

1.977.531 vots emesos fins a les sis de la trarda

Malgrat que l'afluència a les urnes s'ha moderat aquesta tarda després d'un matí i un migdia de llargues cues als punts de participació, la xifra de votants fins a les sis de la tarda supera la del referèndum de l'Estatut del 2006 a la mateixa hora

Marc Colomer
1 min

BarcelonaEn total, 1.977.531 persones havien exercit el vot en el procés participatiu sobre el futur polític de Catalunya fins a les sis de la tarda, segons ha avançat la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, en la segona i última compareixença per avançar xifres de participació al centre de dades del pavelló d'Itàlia de la Fira de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La xifra supera la de participants al referèndum de l'Estatut del 2006. A les sis de la tarda, en el referèndum de l'Estatut hi havien votat 1.829.649 persones.

La participació s'ha moderat a mesura que avançava la tarda després que durant el matí i el migdia les cues hagin estat la tònica dominant en la immensa majoria de punts de participació habilitats, un total de 1.317 locals de votació i 6.695 meses.

stats