Política 13/07/2016

Pascal i Bonvehí s'envolten d'alcaldes i quadres renovats per liderar el Partit Demòcrata Català

Els favorits a dirigir el PDC registren la seva candidatura a la direcció executiva, que inclou noms com Albert Batet, Elsa Artadi, Montserrat Candini, Marc Castells i Xavier Fonollosa

Oriol March
1 min
Un ascens meteòric forjat des de la JNC

BarcelonaMarta Pascal i David Bonvehí han registrat aquesta tarda la seva candidatura a la direcció del Partit Demòcrata Català. L'aspirant a coordinadora general i l'aspirant a coordinador d'organització han arribat a la seu de CDC, al carrer Còrsega de Barcelona, amb un equip de 12 persones sota el braç. Es tracta de dirigents joves, alcaldes i diputats com ara Elsa Artadi –responsable d'estudis i programes i directora general de coordinació interdepartamental–, alcaldes com Lluís Soler (Deltebre), Marc Castells (Igualada), Lluís Guinó (Besalú), Xavier Fonollosa (Martorell), David Saldoni (Sallent), Montserrat Candini (Calella de Mar) i Albert Batet (Valls). Alguns d'ells són propers al president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pascal i Bonvehí van fer públiques ahir les seves intencions just després que Jordi Turull, president del grup parlamentari de Junts pel Sí, fes pública la seva renúncia a ser coordinador general. "Hi ha gent que amb l’excusa de la renovació poden engegar dinàmiques de la política més antiga i més vella. Tinc la consciència tranquil·la [...] i no he fet cap jugada estranya per tombar l’altre o desprestigiar-lo", va assegurar Turull.

stats