RELLEU AL PSOE
Política 25/06/2011

Peces-Barba demana que el govern espanyol acabi la legislatura amb Rubalcaba com a president

L'històric del PSOE i pare de la Constitució adverteix que l'actual vicepresident haurà de derrocar "traves institucionals i ministres inútils i incompetents"

Redacció
1 min

BarcelonaEls socialistes històrics també volen dir la seva sobre el debat successori del PSOE. Gregorio Peces-Barba, un dels pares de la Constitució, considera avui en un article a El País que és l'actual vicepresident primer, ministre de l'Interior i candidat dels socialistes a les eleccions generals de l'any vinent, Alfredo Pérez Rubalcaba, qui ha d'acabar la legislatura com a president del govern en detriment de Jose Luis Rodríguez Zapatero. "Rubalcaba pot ser el remei i haurà de derrocar molts obstacles institucionals, ministres inútils i incompetents i demanar al president que no es quedi fins a l'últim moment", adverteix Peces-Barba.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Qui va ser president del Congrés dels Diputats també dedica unes quantes frases al PP i al seu triomf el 22-M, a més de mostrar el seu astorament per la mala valoració que van fer els madrilenys del candidat socialista, Tomás Gómez –"gran persona i gran socialista"–, enfront de la candidata popular, Esperanza Aguirre. Peces-Barba també fa referència al moviment dels indignats, que considera que ha deixat de ser pacífic per confondre's "amb elements violents".

stats