ELECCIONS DEL 24-M
Política 18/05/2015

Pedro Sánchez vol emular Felipe González: "Si vam fer el gran canvi el 1982, el tornarem a fer el 2015"

El líder del PSOE carrega contra Podem per parlar del "règim del 78" i "renegar" de la Constitució que va permetre aconseguir "el millor de la història d'Espanya"

Efe
1 min
Pedro Sánchez, junt a la candidata a les Illes Balears, Francina Armengol, i l'alcaldable a Palma, José Hila / EFE

PalmaEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha garantit aquest dilluns que, si els socialistes, amb Felipe González, van protagonitzar el "gran canvi polític el 1982", el tornaran a fer el 2015 després de guanyar les eleccions municipals i autonòmiques del dia 24 i les estatals de novembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez ha llançat aquest compromís en un míting celebrat juntament amb la candidata a la presidència del Govern Balear, Francina Armengol, al parc de sa Riera, davant més de 1.000 espectadors que no han omplert el recinte. "Si vam fer el gran canvi polític el 1982, el tornarem a fer el 2015", ha assegurat el líder socialista després de recordar el que va representar el llegat de Felipe González.

Sánchez ha carregat contra Podem per parlar del "règim del 78" i "renegar" de la Constitució que va permetre aconseguir "el millor de la història d'Espanya" amb la democràcia. Davant l'opció que representa Podem, ha assegurat que el PSOE és el "canvi segur" perquè és "un partit d'esquerres per fer polítiques d'esquerres des de governs d'esquerres".

Com ja va dir al País Valencià, el secretari general del PSOE ha aprofitat la seva presència a les Balears, un altre dels territoris on el PP s'ha vist afectat per més casos de corrupció, per fer una crida a votar el 24–M amb la finalitat de "desterrar del diccionari de la política paraules com 'suborn', 'tràfic d'influències' i 'finançament irregular'".

stats