Política 16/04/2015

Pedro Sánchez erigeix el PSC en referent de la "igualtat i no de la identitat"

El secretari general del PSOE nega cap vinculació del 24-M amb les plebiscitàries del 27-S. Comença a Lleida una gira per Catalunya en què ha elogiat la gestió de l'alcalde Àngel Ros

Acn
2 min
Sánchez, amb Ros, aquest dijous a Lleida / ACN

LleidaEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha negat que les eleccions municipals siguin l'avantsala de les eleccions del 27 de setembre i ha erigit el PSC en el referent de ''la igualtat i no de la identitat''. En aquest sentit, ha assegurat que les principals preocupacions dels ciutadans són l'atur, la desigualtat i la pobresa laboral, i que ells treballaran per protegir tots aquells que tant Mas com Rajoy "han deixat a la cuneta".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez ha assegurat que, per a les properes municipals del 24 de maig, els socialistes articularan "governs per a la majoria", per protegir tots aquells que tant "Mas com Rajoy han deixat a la cuneta amb les seves polítiques socials i ajustos fiscals contraris al manteniment de l'estat del benestar".

El líder socialista ha destacat el tarannà "municipalista" del PSOE i ha recordat que es presenten al 95% del territori espanyol, amb més de 7.200 candidatures. A Catalunya, però, els socialistes només han aconseguit tancar candidatures en la meitat de municipis. Segons Sánchez, l'aposta és pel "canvi segur" i per això cal "l'aliança de moltes institucions". Així mateix, s'ha mostrat convençut que les eleccions municipals són "l'inici del canvi en molts municipis d'Espanya".

Pedro Sánchez ha començat aquest dijous a Lleida una gira de 3 dies per Catalunya, on té previst donar suport a diversos candidats socialistes per a les municipals. El secretari general del PSOE ha estat acompanyat per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, de qui ha dit que considera que és un "referent" de la política municipal socialista a Espanya per la seva "excel·lent" gestió. Han visitat la setena edició de la Fira F&T de formació professional, on han pogut conversar amb molts joves que, al seu torn, han aprofitat el caràcter mediàtic de Sánchez per fer-s'hi fotos o conversar-hi.

stats