HORITZÓ ELECTORAL
Política 10/09/2015

Pedro Sánchez replica Pablo Iglesias: "M'agrada el sexe, però no el fuet"

El líder del PSOE afirma que manté una relació "molt escassa" amb el secretari general del PSOE des de la reunió que van mantenir el 3 de juny

Efe
2 min
Pedro Sánchez, durant la intervenció al congrés dels socialistes catalans / PERE VIRGILI

MadridEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dijous que li "agrada el sexe, però no el fuet", després que el líder de Podem, Pablo Iglesias, digués ahir que el seu partit "li donarà sexe" i "fuet" al president de la Generalitat, Artur Mas, a les eleccions catalanes. "Iglesias està amb el fuet, parlant de sexe. Jo prefereixo parlar d'altres coses. També m'agrada practicar el sexe, però el fuet no", ha afirmat Sánchez en declaracions a Onda Cero.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder socialista ha fet aquestes declaracions en referir-se a la relació "molt escassa" que manté amb Iglesias, després de la primera reunió que van mantenir, de forma secreta, el 3 de juny a Madrid. Des d'aquella ocasió, Sánchez ha confessat que no han tornat a mantenir una trobada i que es van limitar a intercanviar-se missatges de mòbil "alguna vegada" per qüestions relatives a alguns municipis després de les eleccions locals.

Sánchez ha discrepat de l'economista francès Thomas Piketty en dir que "Podem no pot guanyar sense el PSOE" i que està disposat a parlar amb els dos partits. Segons el parer del secretari general, abans les eleccions espanyoles, "hi ha dues lligues, una de qui serà la primera força entre PP i PSOE i qui serà la tercera entre Podem i Ciutadans".

Igualment, ha fet una crida als ciutadans que són "progressistes, que volen canviar i no veure uns altres quatre anys" a la Moncloa al cap del govern estatal, Mariano Rajoy, que "l'únic partit capaç de guanyar" és el PSOE. Sánchez ha assegurat que després de les generals, Ciutadans i Podem "hauran de dir per quina opció aposten", perquè "tot allò que estigui vinculat a Rajoy i al PP no és bo per a Espanya".

stats