MOVIMENTS A L'ESQUERRA
Política 05/06/2015

De l'insult a la negociació de pactes: el vídeo dels joves del PP que burxa en la relació entre Sánchez i Iglesias

El secretari general del PSOE va afirmar que Iglesias "menteix més que parla", i aquest va titllar el candidat socialista a Madrid de "subnormal", però ara busquen l'entesa

Ara
1 min

BarcelonaLes Noves Generacions del PP ironitzen en un vídeo sobre els canvis en les relacions entre els líders del PSOE i de Podem, Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, arran dels resultats del 24-M i de la primera reunió entre els dos. Així, en un muntatge amb el títol 'On vaig dir Pedro dic Pablo', els cadells populars recorden aquells temps en què el secretari general dels socialistes burxava en els canvis de Podem en el programa electoral i la concepció sobre la ideologia d'esquerres: "Més que Podem, jo crec que a aquest partit haurien de dir-li No Sabem". "[Iglesias] és un personatge polític que menteix més que parla", insistia més endavant, i asseverava: "Ni abans ni després pactarem amb el populisme, el final del populisme és la Veneçuela de Chávez".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al seu torn, Iglesias denunciava que al PSOE estaven "podrits per lluites internes", en relació a les disputes entre Sánchez i la presidenta andalusa en funcions, Susana Díaz, i es referia al candidat socialista a l'alcaldia de Madrid com "el tonto de [Antonio Miguel] Carmona", a qui va titllar de "subnormal".

Tanmateix, uns i altres reconeixen les negociacions per conformar govern i Podem fins i tot ha deixat clar que vol evitar que el PP governi. "Estaríem disposats a arribar a acords amb el PSOE", ha afirmat ara Iglesias i, respecte a la seva relació amb Sánchez, ha assegurat: "S'ha trencat el gel, ja hi ha un canal de comunicació obert entre nosaltres".

stats