Política 24/03/2015

Pedro Sánchez sobre Ciutadans: "És una bona notícia que hi hagi una dreta civilitzada amb la qual es pot parlar"

El líder dels socialistes insisteix en una entrevista a TVE que el PSOE és l'únic partit de l'esquerra capaç de vèncer el PP

Ara
2 min
Pedro Sánchez al programa Los Desayunos de TVE

BarcelonaUn cop passades les eleccions andaluses, i amb la victòria clara de Susana Díaz, el PSOE necessita que algú faciliti la investidura de la presidenta de la Junta. Els socialistes tenen clar que una de les possibilitats és que Ciutadans s'abstingui i el líder del PSOE, Pedro Sánchez, no ha dubtat aquest dimarts a picar-los l'ullet. "Donem la benvinguda a la dreta civilitzada que representa Ciutadans. És una bona notícia que hi hagi una dreta amb la qual es pot parlar", ha assegurat durant una entrevista al programa 'Los Desayunos' de TVE.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb tot, des de Ciutadans ja han deixat clar que no li pensen posar el camí fàcil a un partit que té les mans "tacades" per la corrupció, especialment amb el cas dels ERO que afecta el PSOE andalús. En tot cas, Sánchez ha defensat que el seu és "el partit més transparent d'Espanya i ha avisat que davant qualsevol cas de corrupció que afecti la formació ell actuarà "amb contundència".

Com ja va fer aquest dilluns després de les eleccions andaluses, el líder dels socialistes ha insistit que el PSOE és "l'únic partit de l'esquerra capaç de guanyar el PP". De fet, Sánchez ha reivindicat el paper del seu partit per davant del de Podem tot recordant que en el cas d'Andalusia l'han guanyat per 20 punts de diferència. "Nosaltres oferim un canvi amb seguretat", ha afirmat.

A més, ha reivindicat que la seva formació ha capitanejat un "relleu generacional" que no s'ha produït en el PP i que ha donat fruits. Els primers, a Andalusia. "L'èxit recollit per Susana és que, en un moment de fragmentació política, hem aguantat el mateix nombre de representants", ha sentenciat.

stats