COL·LABORACIÓ POLÍTICA
Política 02/08/2014

EH Bildu anuncia la seva disposició a arribar a acords amb Podem

Peio Urizar aplaudeix el naixement de la formació de Pablo Iglesias, que reconeix el dret a l'autodeterminació

Efe
1 min

Bakio (Biscaia)El parlamentari de la coalició EH Bildu Peio Urizar ha elogiat aquest dissabte la formació Podem i ha dit que el seu partit "no tindrà cap inconvenient a arribar a acords" amb aquesta força política perquè considera que "hi haurà punts de trobada".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als mitjans a Bakio (Biscaia), on en qualitat de secretari general d'EA ha anat a una trobada amb militants d'aquesta formació, Urizar ha assenyalat que, en qualsevol cas, aquests possibles acords s'adoptarien respectant la voluntat de la societat basca.

Urizar ha assegurat que Podem "aporta més que altres forces de l'estat espanyol perquè reconeix el dret d'autodeterminació i això és positiu".

El representant d'EH Bildu ha dit que en el seu partit feia temps que es preguntaven com era que no hi havia un partit com aquest. "Vèiem que les forces tradicionals espanyoles no estaven responent als problemes que s'estaven donant en la societat espanyola i que la desconnexió amb la política de la societat espanyola era cada dia més gran", ha apuntat.

En aquest sentit, ha dit que "la sortida de Podem i la resposta que ha tingut per part de la societat espanyola ha estat força raonable i lògica" i ha manifestat que, "d'aquí en endavant, el temps posarà a cadascú en el seu lloc".

stats